7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet handler frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige fragtmetoder. En yndling er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Metoden er nemlig super uproblematisk, og oftest desuden den prisbilligste fragtmulighed.

Du bør også forsøge at vælge at få udbragt til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Denne viser sig mange gange en lille smule mere bekostelig, men endda særligt fleksibel. Den mest betalelige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du lever lige ved online webshoppens tilholdssted.

Fragtperioden er jo ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at man behøver din ordre om et øjeblik, så med det formål er det ret så klogt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for det respektive produkt.

En lang række netbutikker lover dag-til-dag fragt på en masse varer, men vær opmærksom på at det antager at transaktionen gennemføres forinden et angivent tidspunkt, så de kan nå at få ordren betjent før pakkemedarbejderne drager hjemad.

De fleste shopper hos internet forhandlere

Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for forbrugerne at lave prissammenligning på forskellige internet forhandlere i Danmark på 7Seconds og ergo har flere online forretninger været nødt til at nedskære salgspriserne på en række af deres produkter – til piger og drenge, samt til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange præstere levering uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønnende at se nærmere på nogle forskellige internet handler efter rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at hvis en internet forhandler tilbyder varer til salg for en udsalgspris som anses for uforståeligt gunstig, er det ofte være et faresignal om en uægte netbutik. Køb med betalingskort er imidlertid dækket ind under en lovbestemmelse, som bistår dig som kunde overfor uægte forretninger på nettet.

Før nogen handler i en netshop bør man i reglen løbe igennem netbutikkens regler, det er dog for det meste et tidskrævende projekt.

En nemmere løsning kan derfor være at undersøge om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er et fingerpeg om at netbutikken følger de opstillede regler, og at netbutikken en gang i mellem monitoreres af specialister der har indsigt i de gældende love. Desuden får du anledning til opbakning, såfremt du får dilemmaer i forbindelse med dit indkøb.

Den mindst kostelige fragttype

Trustpilot frembringer fuldt ud fordelagtige løsninger til at iagttage en stor gruppe nuværende kunders kritik og derfor er det en hjælp, at du ser nærmere på webshoppens ratings inden du handler.

Facebook præsterer tilsvarende ret så værdifulde genveje til at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. Herinde er der en del e-forhandlere som tilbyder folk at sammensætte en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige kan anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Websitet er finansieret af annoncer. Vi har samarbejder med en del webbutikker når vi publicerer virksomhedernes produkter, og opnår kommission under forudsætning af at du udfører en ordre.

Anvisninger angående varer og online butikker opretholdes løbende, men vi ønsker ikke at tage ansvar for rettelser der kan være lavet efter at vi sidste gang opdaterede de viste oplysninger.