7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af e-forhandlere giver nu diverse fragtformer. Det mest populære er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente din ordre når du har mulighed for det. Den er nemlig yderst gnidningsløs, samt ofte endvidere den mest letkøbte leveringsversion.

Flere internet selskaber giver 1 dags levering på deres favorit produkter, men det stiller krav om at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ud af døren forud for at de logistikansatte har fyraften.

Visse internet butikker sikrer portofri fragt, men i mange tilfælde afkræver det at man bestiller for et konkret beløb. Ellers må du snuppe den mindst kostelige fragtmetode, der i mange tilfælde – uanset om man opholder sig i Køge, Solrød Strand eller Skælskør – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

De fleste bestiller på online butikker

Det har vist sig at være ultra uproblematisk for os alle at sammenligne priser på diverse e-forretninger og for det har en hel del netshops været presset til at at nedsætte prisniveauet på produkterne – til børn, og yderligere også til kvinder og mænd – markant, og endda nogle gange præstere levering uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk vise sig profitabelt at studere enkelte online virksomheder efter rabatkoder før du placerer ordren, således at man er velinformeret til at indhente den laveste pris.

Man skal dog være klar over, at i tilfælde af at en butik frembyder produkter for en udsalgspris der kan virke ufattelig tiltalende, så burde det mange gange være et kendetegn på en falsk netshop. Betalinger med kort er på den anden side omfattet af en anordning, som dækker dig som kunde overfor snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, ifald du vil godtgøre beløbet over tid.

Forud for at nogen bestiller i en forhandler på nettet burde de ideelt set læse virksomhedens forretningsaftale, det er dog normalt et tidskrævende arbejde.

En anden løsning kunne være at efterse om netshoppen er e-mærket, grundet at det kan være en indikator for at e-handlen overholder de danske love, foruden at e-forhandleren fra tid til anden evalueres af specialister som har ekspertise inden for vedtægterne på området. Det giver dig chance for støtte, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder med dit køb. Her finder du mere information.

Tilmed kan det være til hjælp at køber er sat ind i de mest vedkommende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med transaktionen, fx hvilken byttepolitik e-forhandleren benytter. Derfor er det desuden afgørende, at man altid beholder sin købsbekræftelse, så man i fremtiden kan dokumentere handlen, ligegyldigt om du skal købe en gave til en kvinde eller mand.

Undersøg om internet shoppen er medlem af e-mærket

Trustpilot medfører immervæk tiltalende løsninger til at besigtige adskillige eksisterende konsumenters meninger og derfor foreslår vi, at du kigger på internet firmaets vurderinger forinden du shopper.

Facebook tilbyder dig endvidere ret pæne chancer for at få kendskab til online forretningens popularitet. Tilmed møder vi nogle internet virksomheder hvor du kan notere en kritik af købsoplevelsen, som også burde anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Data om produkter og internet selskaber værnes om fra tid til anden, men vi tager ikke ansvar for korrektioner der potentielt er realiseret efter at vi senest opdaterede websitets oplysninger.