7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange internet shops frembyder efterhånden en hel del forskellige leveringsmodeller. En af de mest anvendte er i dag pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter ordren når du har tid. Fragttypen er nemlig ret ukompliceret, og ofte desuden den billigste leveringsmåde.

Du burde lige så vel beslutte dig for at vælge afsending hjem til dig eller til hvor du arbejder. Den viser sig som oftest en sjat mindre prisbillig, men lige så vel super gnidningsløs. Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig nærved e-forhandlerens hjemsted.

Leveringstiden kan være vældig vigtig forudsat du absolut skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og i det øjemed er det ret afgørende at du studerer det forventede leveringstidspunkt ved det relevante produkt.

Masser af e-butikker i Danmark tilsiger 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, men som trods alt forudsætter at bestillingen indsendes forud for et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen afsendt inden logistikmedarbejderne har fri.

En række online firmaer garanterer gratis levering, men ofte kræves det at der shoppes for en præcis sum. Ellers bør man udvælge den billigste type af levering, hvilket i mange tilfælde – om man befinder sig ved Roskilde, Hjørring eller Billund – vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Handel via nettet vækster ekstremt

Det er i dag yderst uproblematisk for almindelige mennesker at finde de bedste priser hos flere online firmaer og altså har flertallet af webbutikker set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på mange af deres varer – til babyer og børn, og tillige også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange yde portofri levering.

Trods dette kan det imidlertid være nyttigt at studere indtil flere internet foretagender efter udsalg forud for at du køber, sådan at man er skråsikker på at få den mest betalelige pris.

Man bør alligevel ikke overse, at såfremt en internet handler afhænder varer for en udsalgspris der kan virke helt fantastisk lav, kunne det undertiden være et kendetegn på en uærlig netbutik. Kortbestillinger er på den anden side dækket ind under en regel, som forsvarer dig imod uoprigtige internet handler.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil dække beløbet af flere omgange.

Før folk handler på en webbutik bør man helt sikkert tage stilling til butikkens forretningsbetingelser, men det er gerne ikke videre spændende.

Et andet alternativ kunne være at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, som generelt er et bevis på at internet firmaet tilslutter sig de officielle danske regler, og at internet forhandleren fra tid til anden besigtiges af eksperter der er meget fortrolige reglerne. Dette er en god genvej til support, for så vidt du udsættes for problemer som følge af din shopping.

Dertil er det fornuftigt at man er obs på de mest basale regler der kan influere på handlen, fx den ombytningspolitik internet webshoppen har. Her er det desuden afgørende, at man altid opbevarer ens købsbekræftelse, således man når som helst kan påvise sin bestilling, uafhængig om man er på udkig efter varer til en pige eller dreng.

Vurderes af sagkyndige der er inde i retningslinjerne

Trustpilot fører til relativt ærlige chancer for at sondere ret mange forhenværende forbrugeres domme og af den grund støtter vi, at du efterforsker online webshoppens vurderinger før du lægger din bestilling.

Facebook præsterer derudover forholdsvis habile muligheder for at få en idé om online forretningens popularitet. Derudover ser vi nogle internet virksomheder som gør det muligt at sammensætte en vurdering af deres køb, som lige så vel må tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Hjemmesiden finansieres af reklameindtægter. Vi har aftaler med et hav af online selskaber eftersom vi formidler virksomhedernes tilbud, og tager kommission i tilfælde af at en af vores brugere fuldfører en transaktion.

Vejledning angående tilbud og internet webshops understøttes løbende, men man kan ikke stille os ansvarlig for rettelser der måtte være realiseret efter at vi sidste gang opdaterede hjemmesidens oplysninger.