7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af e-shops giver nu et bredt udvalg af fragttyper. En af favoritterne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, samt ofte desuden den billigste leveringsmåde.

Du bør endvidere foretrække at få ordren leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Muligheden viser sig ofte en tand dyrere, men tillige i høj grad hensigtsmæssig. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men det afhænger af at du lever nærved webbutikkens hjemsted.

En del e-firmaer i Danmark lover 1 hverdags levering på deres favorit produkter, men vær obs på at det er underforstået at ordren indsendes tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ordnet forinden de logistikansatte får fri.

En række netshops sikrer fri fragt, men i reglen er det påkrævet at der shoppes for et fastslået beløb. I øvrigt skal man vælge den mest betalelige metode til levering, som i de fleste tilfælde – uden hensyn til om man opholder sig tæt på Taastrup, Frederiksværk eller Vojens – vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

Flere og flere handler på firmaer på nettet

Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for os alle at søge information om priser fra forskellige internet shops og så har en hel del online butikker ikke kunne slippe for at presse udsalgspriserne på produkterne – til piger og drenge, samt til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Til gengæld kan det trods alt være fordelagtigt at sammenholde nogle internet outlets efter udsalg før du handler, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.

Man må dog være obs på, at ifald en e-butik udbyder deres varer til salg for en salgspris som virker besynderligt letkøbt, burde det tit være en indikation på en bedragerisk shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omsluttet af et regelsæt, der støtter køberen overfor snydagtige online forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en løsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at honorere prisen af flere omgange.

Det anbefales at du eksaminerer internet firmaets anmeldelser

Før nogen handler på en online webshop burde man helt sikkert have øje for forhandlerens regler, det er dog undertiden en omfattende opgave.

Alternativet er at tjekke om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en påvisning af at online shoppen forstår dansk lovgivning, tillige med at netshoppen tit ses til af specialister der har megen viden om vedtægterne på området. Dette er en god anledning til støtte, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med dit indkøb. Link til mere information.

For øvrigt kan det anbefales at køberen er påpasselig med de elementære forhold der har indflydelse på transaktionen, til eksempel den byttepolitik online forhandleren kører med. I den relation er det ligeledes vigtigt, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne eftervise handlen, ligegyldigt om man skal shoppe til en voksen eller et barn.

Ret hensigtsmæssigt for alle og enhver at vurdere prisniveauet

Trustpilot bringer dig faktisk tiltalende løsninger til at vurdere ganske mange nuværende køberes vurderinger og på grund af dette rekommanderer vi, at du bliver klogere på internet firmaets bedømmelser inden du færdiggør din shopping.

Facebook leverer tillige en række hæderlige metoder til at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed. Derudover ses en række butikker på nettet hvor man kan aflevere en omtale af ordreforløbet, som lige så vel kan bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden finansieres af reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med en gruppe af webshops hvor vi promoverer virksomhedernes varer, og indhenter godtgørelse om de besøgende vi sender videre foretager et køb.