7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse e-shops giver efterhånden mange forskellige former for fragt. En favorit er nu om stunder afhentningssteder, hvor du selv kan hente pakken når du har lyst. Den er altså meget ligetil, og ofte tilmed den mest letkøbte leveringstype.

Du kunne omvendt udse dig at få produkterne leveret til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er som oftest en lille smule mere omkostningsfuld, men på den anden side ret enkel. Den mest betalelige form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men dette nødvendiggør at du er med kort afstand til e-butikkens hjemsted.

Leveringstiden er naturligvis vældig udslagsgivende såfremt du mangler produkterne omgående, så herved er det aldeles centralt at du checker det forventede leveringstidspunkt for den aktuelle vare.

Adskillige online forhandlere udlover 1 hverdags levering på de fleste produkter, men det stiller krav om at bestillingen anbringes inden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren ekspederet forud for at pakkepersonalet har fyraften.

Nogle få online firmaer garanterer levering uden gebyr, men for det meste under forudsætning af at man bestiller for en præcis sum. Ellers bør man udvælge den mest prisbevidste fragttype, der mange gange – om du er ved Horsens, Frederikshavn eller Hinnerup – vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

Vi anbefaler at du studerer internet webshoppens kritik

Det er i dag særdeles fremkommeligt for købere at finde information om priser i blandt forskellige e-shops og til tak har de fleste internet forhandlere fundet det nødvendigt at nedsætte priserne på en række af deres varer – til babyer og børn, men også til voksne – enormt, og endda nogle gange byde på levering uden beregning.

Det kan alligevel blive lønnende at kigge forbi nogle få online shops efter rabat før du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at modtage den billigste pris.

Man bør blot huske på, at når en online butik reklamerer produkter til salg for en pris som er uendeligt beskeden, burde det i nogle tilfælde være en varsel om en svindel online virksomhed. Kortkøb er imidlertid indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket passer på folk imod snydagtige internet handler.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du anvende en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil klare prisen senere.

Inden nogen køber hos en forhandler på nettet kan de de facto betragte webshoppens vilkår, men det er mange gange ikke specielt ophidsende.

En nem løsning kunne være at undersøge om internet butikken er medlem af e-mærket, grundet at det kan være en påvisning af at internet forhandleren retter sig efter de danske regler, udover at internet shoppen nu og da monitoreres af jurister som har megen viden om lovene på området. Desuden giver det dig mulighed for opbakning, ifald du oplever dilemmaer ved din ordre. Klik her og læs mere.

Netshopping bliver fortsat mere populært

Trustpilot tilbyder faktisk nyttige muligheder for at kontrollere mange forhenværende køberes kritik og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på webbutikkens bedømmelser før du bestiller.

Facebook tilbyder dig tilsvarende en lang række fine metoder til at få indsigt i e-handlens pålidelighed. Tilmed ser vi faktisk shops på nettet hvor man kan offentliggøre en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde må tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Fakta omkring tilbud og firmaer på nettet ajourføres tit, men det er ikke muligt for os at give garantier imod rettelser der eventuelt er udarbejdet efter at vi sidst opdaterede vores data.